Ny patient

Velkommen til Tandlæge Saltværksvej

Vi modtager gerne nye patienter

Vores mål er sunde og egne tænder hele livet. Vi vil gøre vores ypperste at få tilfredse patienter, da vi mener at det danner fundamentet til klinikkens fremtid. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, derfor har vi valgt at løbende efteruddanne vores personale, samt bruge de bedste materialer. Vi kan selvfølgelig tilbyde dig smertefri tandbehandling.

Det er vigtig at du føler dig tryg når du vælger en tandlæge og det gælder uanset om du ikke har været hos tandlæge længe, overvejer at skifte en tandlæge eller forlader børne- eller ungdomstandplejen. Det handler om tillid. Og denne tillid og tryghed til en tandlæge tager mange år at opbygge. Så når du finder en tandlæge du kan lide, anbefales du dog klart at holde fast ved denne. På den måde har tandlægen mulighed for at lære lige netop dine tænder og mundhule godt at kende.

 Det første besøg på klinikken

Praktisk info

Du må gerne komme 10 min før den aftalte tid, så vores klinikassistent kan få registreret alle dine oplysninger i vores journaliseringssystem.
Du må gerne informere os om du lider af tandlægeskræk.
Medbring dit sundhedskort og evt. medicinkort.
Husk at informere os om du er medlem af sygeforsikringen ”danmark”, så vi kan elektronisk indberette for dig.
Vi rekvirerer journalen og røntgenbilleder hos din tidligere tandlæge med din samtykke.
Du vil blive tilbudt automatisk indkald til regelmæssig undersøgelse via mail eller post.
Husk at melde afbud senest kl. 12:00 hverdagen før den aftalte tid.

Den første undersøgelse

Du vil blive mødt af vores tandlæge, som vil stille og roligt tage en snak med dig om dine behov og forventninger til os.
Der vil blive oprettet en journal, hvori dine tænder kortlægges.
Sygehistorie, rygevaner.
Registrering af sygdomme, allergier og medicin.
Undersøgelse af tænder, tandkød, mund, slimhinder, tunge og kæber.
Registrering af status af tandrestaureringer og tanderstatninger, samt behandlingskrævende tilstande.
Diagnostik.
Hvis indiceret tages der røntgenbilleder i forbindelse med din første undersøgelse.
Såfremt der er behandlingskrævende tilstande vil du blive informeret om dette og tandlægen vil visse dig disse på røntgenbilleder og i munden.
Vores tandlæge vil oplyse dig om sygdommen, relevant forebyggelse, behandlingsmuligheder, risici og evt. komplikationer – også på længere sigt.
Der vil blive lagt en behandlingsplan, som beskriver hvilke behandlinger er nødvendige. Hvis der er forskellige behandlingsmuligheder vil du blive informeret om alle.
Du vil få udleveret et skriftligt prisoverslag over behandlinger der bør udføres, så du kan få et skøn over hvad behandlinger vil koste og du kan tage højde for det i dit budget.

Betalingen kan kun ske kontant eller med Dankort.

Få en tid!

Ring 32 50 20 61